Policy

Avbokningspolicy:

Vi som jobbar på Salong Loella Arvefjord är egna företagare och vi får inte betalt för den tid vi är i salongen, utan vår inkomst är baserad på intäkten vi gör när vi har en kund i stolen.
Som egen företagande frisör i Sverige, betalar man både moms och skatt på arbetet man utför och har stora utgifter i form av fasta kostnader såsom hyra.

Vi är ofta fullbokade, och det är vi tacksamma för, men detta innebär också att vi inte har en verksamhet baserad på ”drop in kunder”, så vi har inte möjlighet att täcka upp för en sen avbokad tid eller en tid då du inte dyker upp.

Därför innebär en sen avbokning en stor personlig intäktsförlust för din frisör. Det är därför vi debiterar dig, precis som du blir debiterad när du inte dyker upp till tandläkaren.
Vi debiterar 500kr för varje uppbokad timme du hade hos oss. Då betalar du för en rabatterad förlorad arbetsintäkt, inte för materialet, vi aldrig behövde använda.

GDPR

Dataskyddslagen GDPR – Vi värnar om dina personuppgifter.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den
svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer
och myndigheter måste följa de nya reglerna.

Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig som kund
hos oss när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få
reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte. Vi använder
den för att komma i kontakt med dig och kunna hantera våra bokningar i samarbete med
vårt salongssystem, itsperfect. itsperfect följer de regler som GDPR kräver.

Säkerhet är viktigt för oss och vårt salongssystem itsperfect, som vidtar adekvata tekniska
och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att personuppgifter inte kan
missbrukas, förloras eller förfogas över av obehöriga i samband med att itsperfect behandlar
personuppgifter enligt denna dataskyddspolicy.

Ni kan känna er trygga hos oss och om ni har frågor är ni välkomna att höra av er till oss på
Loella Arvefjord Upplandsgatan 47, 08-300058