Salongen

I hjärtat av Vasastan finner ni vårt handplockade team av professionella frisörer. Med meriter som Årets frisör och nomineringar i Årets Avant Garde besitter vi såväl kompetensen som kreativiteten att skapa en klassisk frisyr, följa dagens trend eller framtidens överraskning. Som färgexperter och med produkter såsom Wella & Kevin Murphy i ryggen sätter vi mer än gärna guldkant på er tillvaro.

Våra ledord är kvalitet, glädje och hjärta och vårt mål är att du lämnar vår salong med ett leende på läpparna och med en frisyr du känner dig trygg och snygg i. Vi har alltid konsultation, detta för att förstå dina önskemål samt komma fram till vilka möjligheter det finns för just ditt hår. Vi arbetar med de senaste teknikerna, trenderna och produkterna såsom efterfrågade Balayage, Freelights, Wellaplex och Kevin Murphy. Utöver klipp- och färgning tillhandahåller vi även make-up, frans- och brynfärgning, håruppsättning-styling för allt från vardag till fest.

Vi anpassar våra öppettider efter dig! Hittar du ingen tid i vår bokningslista som passar? Kontakta oss på telefon eller via sociala medier!
Se vår prislista för mer information eller kontakta oss på 08- 30 00 58. Varmt välkomna till Upplandsgatan 47 vid Odenplan i Stockholm.

Välkommen hit

123 movies
google embed maps