Våra Frisörer

Våra frisörer

Loella Arvefjord

Loella är ägare av salongen och salongens enda stockholmare. Det är hon som har handplockat vårt härliga team och hyser därför största förtroende för alla kollegor. Hon har meriter som vinnare av årets frisör samt utbildningar av olika slag. Finns få som läser sina kunder bättre och förstår vad de vill ha. Älskar att få vara kreativ med både färg och klipp och backar aldrig för en utmaning. Du kommer gå nöjd från Loella!

Se mer från Loella här!

Sandra Jansson

Sandra är färgexperten med rötterna i Borås. Med mer än 20 års erfarenhet som bl.a. färgtekniker på Wella samt klipputbildningar på Vidal Sassoon så vet Sandra vad just ditt hår behöver. Hon är en både färg och klipptekniskt skicklig frisör med stor passion för yrket. Oavsett om du önskar en ljusfärg, helblondering, slingor eller en naturlig nyans av ditt hår är Sandra frisören som kan skapa din dröm. Korta hår är något annat som Sandra älskar att sätta händerna i!

Se mer från Sandra här!

Hanna Östervall

Hanna är den färgstarka tjejen från vårt soliga Gotland. Med glatt humör och väldigt stor noggrannhet ser hon till att du alltid blir nöjd. Med mer än 10 års erfarenhet brinner hon lika mycket för att klippa och färga både herrar som damer. Extra mycket gillar hon att färga blonda nyanser och balayage men även naturliga färger till härliga peachiga toner står högt på listan. Hon utför alla sina frisör- behandlingar med mycket professionalism, kärlek och omsorg!

Se mer från Hanna här!

Nicolina Alm Dahlén

Från norr och Åre har vi handplockat vår kära Nicolina. Med nytänkande och särskild kunskap i hårförlängning / hairtalk extension gör hon så att ni även kan få ett längre böljande hår när ni kommer för att få håret klippt. Hon gillar även att göra balayage i olika blonda toner. Nicolina är för stunden föräldraledig men vi hoppas att hon snart är åter på plats!

Se mer från Nicolina här!

Bild på C/O Loellas frisör Maria

Maria Mattson

Maria är uppsalatjejen som under största delen av sitt yrkesliv har arbetat och drivit frisörsalong i stan och vid st:Eriksplan. Lite kuriosa är att Loella och Maria var kollegor, för över 25år sedan. Numer bor och jobbar hon som frisör i Norrtälje. Vi är glada när vi får låna henne, då hon kommer till oss för att gäst-klippa. Hon är hos oss ca var 8:onde vecka och tar då hand om och behandlar sina stamkunder.

Se mer från Maria här!

Vill du jobba med oss?

Kom in och presentera dig,
ring oss på 08-30 00 58 eller skicka din ansökan hit!